Logo DIO
Functie Naam  E-mailadres
Voorzitter Eline Jansen voorzitter@diovolleybal.nl
Secretaris Ilonka Kromkamp   secretaris@diovolleybal.nl
Penningmeester Antina Post-Tjassing penningmeester@diovolleybal.nl
Ledenadministratie Antina Post-Tjassing penningmeester@diovolleybal.nl
Wedstrijdsecretaris Eline & Tamara voorzitter@diovolleybal.nl
Algemeen bestuurslid Tamara Hertsworm
 

 

 

Met ingang van 2020 heeft zich een nieuw bestuur gevormd. We stellen ons graag even voor!

Voorzitter: Eline Jansen

“Hoi, mijn naam is Eline Jansen, ik ben 26 jaar en speel al een aantal jaar met veel plezier bij Dames 1 van DIO. Volleybal is voor mij een hobby waar ik maar niet genoeg van kan krijgen, tevens is het voor mij ook een fantastische uitlaatklep. Ik had het enorm zonde gevonden als de vereniging opgeheven zou worden, vanwege een tekort aan bestuursleden. Daarom ben ik in 2020 naar voren gestapt als voorzitter! Ik hoop dat wij onze vereniging weer wat meer op de kaart kunnen brengen en wil mij als voorzitter hier voor de volle procenten voor inzetten.”

 

Secretaris: Ilonka Kromkamp

“Mijn naam is Ilonka kromkamp, ben getrouwd met Edwin en samen hebben wij 3 geweldige kinderen, waarvan onze oudste dochter op volleybal zit en onze beide zonen op voetbal. Volleybal heb ik zelf ook altijd gedaan naast paardrijden. Dit waren twee van mijn favoriete hobby’s. Ik heb ook besloten om in het bestuur te gaan, omdat er allang te kort aan bestuursleden zijn. En volleybal echt een mooie sport is wat ook echt door moet gaan, hopen we met zijn allen op een frisse nieuwe start en dat we met elkaar heerlijk kunnen blijven volleyballen.”

 

Penningmeester: Antina Post-Tjassing

“Hallo mijn naam is Antina Post-Tjassing. Mijn dochter Iris speelt al een aantal jaren bij de mini’s. En als ik zie hoeveel plezier en enthousiasme de jeugd uitstraalt zou het zeer spijtig zijn als dit in de toekomst niet meer mogelijk kan zijn. En dat geldt natuurlijk niet alléén voor de mini’s. Daarom heb ik mij kandidaat gesteld voor het bestuur en vervul ik nu de functie van penningmeester.”

 

Wedstrijdsecretaris: Anja de vries

“Hallo, ik ben Anja de Vries. Ik verzorg al een aantal jaren het wedstrijdsecretariaat van de ABC-jeugd en de senioren, d.w.z. dat ik het aanspreekpunt ben voor de NEVOBO t.a.v. deze wedstrijden en wedstrijdwijzigingen via mij gaan. Ook zet ik het wedstrijdoverzicht op de DIO-website met de scheidsrechters, tellers en bij uitwedstrijden soms het vervoer. Ik volleybal al lang bij DIO en speel momenteel met veel plezier in Dames 3.”

 

Algemeen bestuurslid: Tamara Reinders-Hertsworm

“Hallow, ik ben Tamara, 33 jaar jong, getrouwd met Jan en wij hebben samen 2 mooie dochters. Ik ben al wat jaartjes lid van DIO en dit is ook echt wel mijn clubje geworden in de loop der jaren en het welzijn van de club gaat me ook zeker aan het hart! Ik heb in de jaren dat ik al volleybal veel geleerd en het spelletje vind ik nog steeds fantastisch om te doen, het geeft mij een heerlijk gevoel! Ik vind het daarom ook mooi om mijn kennis, ervaring en enthousiasme over te brengen bij de jeugd. Doordat onze oudste dochter is begonnen met volleybal ben ik zelf weer training gaan geven en dit is super om te doen. Mijn doel in het bestuur is om zoveel mogelijk het volleybal levendig te houden, om mensen enthousiast te maken dat we zo’n leuke vereniging hebben en dat we er samen voor”