home contact beheer
 

 

_____________

Websitesponsor

 

eerstvolgende thuiswedstrijd
in Sportcentrum
De Boekhorst
 
seizoen
2019-2020


 Inloggen: 

 
 
 


 

 

 

Algemeen

DIO heeft drie damesrecreanten teams. Met de enthousiaste dames en trainers volleyballen we met veel plezier waarbij inzet, sportiviteit en gezelligheid bovenaan staan, voor de leeftijd vanaf 16 jaar tot zolang je het volhoudt. De leeftijden van de teams variëren dus erg. Iedereen is welkom.


Twee recreantenteams trainen op woensdagavond in sporthal De Boekhorst. Zij doen ook mee in de recreantencompetitie van de regio Assen. Dit houdt in dat ze ongeveer twaalf wedstrijden per jaar spelen van september tot mei. Hiervan zijn er zes thuiswedstrijden die onder trainingstijd plaatsvinden. In de schoolvakanties wordt er niet gevolleybald.

De uitwedstrijden worden 's avonds gespeeld op een doordeweekse dag. Deze vorm van volleybal is uitermate geschikt voor iedereen die wel al een beetje kan volleyballen, die onvoldoende tijd heeft voor de normale competitie, die wel graag wil volleyballen en nog steeds wil bijleren en voor diegene die toch een paar wedstrijden wil spelen. Heb je belangstelling om een keertje mee te trainen?

Je bent van harte welkom. Dit is de eerste twee keer geheel vrijblijvend. Bel gerust met Truus van Veenen tel. 06 - 1324 8119 voor meer informatie.Ook is er één recreantenteam dat op donderdagvond traint van 19:00 tot 20:00 uur in het Stellingwerfcollege. Dit is een team dat alleen traint en tijdens de training onderling wel eens een wedstrijdje speelt. Dit team is met name geschikt voor iedereen die graag een beetje sportief bezig wil zijn. Als je niet kunt volleyballen ben je ook welkom.

De trainster leert je graag de basisvaardigheden. Kan je wel een beetje volleyballen maar wil je geen wedstrijden spelen dan is dit ook zeer geschikt. Het is voor alle leeftijden vanaf ongeveer 16 jaar. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop. Ben je na verloop van tijd toch toe aan de recreantencompetitie, dan kan er altijd overgestapt worden naar de competitie spelende teams.

Heb je belangstelling om vrijblijvend een paar keer mee te trainen, bel dan een keer met Co Wittebol, tel. 0516-785631 of 06-21470514.