home contact beheer
 

 

_____________

Websitesponsor

 

eerstvolgende thuiswedstrijd
in Sportcentrum
De Boekhorst
 

vrijdag 2 oktober
+
zaterdag 3 oktober

 Inloggen: 

 
 
 


 

 

 

Rabo/D.I.O. op voor promotie 3e Divisie

Ingezonden op: 24 April 2016

Karla Post sluit carrière af

De Dames van D.I.O. hebben de laatste wedstrijd van de competitie met 4-0 gewonnen van naamgenoot D.I.O. uit Bedum. Door deze 4-0 overwinning is Flash/Veendam niet meer in staat om de Oosterwoldiger dames voorbij te streven. In deze wedstrijd nam tevens Karla Post afscheid als speelster van het 1e team. Decennia lang waren Karla en D.I.O.  een twee-eenheid.

In de gehele wedstrijd kreeg het talrijke publiek een gretig Rabo/D.I.O. te zien. Dit  kon je vooral opmaken uit ballen, die soms onmogelijk leken om nog te halen, toch nog gepakt werden. Op alle terreinen liep het en netballen vielen deze avond ook net naar de goede kant. Tegenstander  D.I.O. /Bedum  wilde wel, maar kon het de thuisploeg niet erg moeilijk maken. In alle sets kon Rabo/D.I.O. de Bedummers onder de 20 punten houden. (25-14;25-11;25-17;25-13).

Op 14 mei speelt Rabo/D.I.O. P/D-wedstrijden tegen Oostermoer en de Bevers uit Lemmelerveld. 

Jan van der Werf